Blog

Kreće CROZ-ov ljetni akcelerator

Lito ide mala... Negdje između godišnjih odmora, najdužeg produženog vikenda ikad, mora, INmusica, Rusije i nogometa, starta još jedno izdanje CROZ-ove ljetne prakse/akceleratora.
, 28.06.2018.

Kao i obično, bavit ćemo se hot tehnološkim temama… No kako je tehnologija bez konkretne primjene kao hamburger bez piva, odlučili smo ove godine besramno napasti neke od nepravedno zapostavljenih društvenih problema i učiniti svijet boljim mjestom za život.

Tako ćemo konačno riješiti jedan nevjerojatno glupi problem prisutan u svim uslužnim djelatnostima, a koji je znao puniti čak i crnu kroniku! Ovaj superzanimljiv pokušaj promjene ustaljenih obrazaca ponašanja uključuje više tehnoloških disciplina pa ćemo imati i više timova koji će raditi zajedno.

Ekipa koja od unaprijeđenja društva više voli financijske inovacije transformirat će se u fintech startup, a ljubitelji životinja doći će na svoje jer će imati priliku raditi na rješenju koje će njima i njihovim ljubimcima doslovno promijeniti život kakvog danas poznaju.

Ljetne prakse

Teme su različite, no namjera nam je ista: rješavat ćemo konkretan društveni problem, učit ćemo tehnologiju (o tome više sljedećih dana), a učit ćemo i ono što je danas najvažnije: kako raditi zajedno.

Stay tuned jer čeka nas zanimljivo ljeto koje bi moglo promijeniti i vaš život. 🙂

Tagovi:
Povratak