Blog

DevOps na CROZ način

Zanima vas kako se prilagoditi zahtjevima današnjeg tržišta, kako zamijeniti stare monolitične sustave, kakve organizacijske promjene to zahtjeva? Poslušajte Krešimira Musu.
, 09.10.2017.

Već dugi niz godina CROZ pomaže svojim korisnicima optimizirati životni ciklus razvoja softvera primjenom DevOps praksi. Cilj je DevOps-a uspostaviti kulturu i okolinu u kojoj se izgradnja, testiranje i isporuka softvera odvijaju brzo, često i na pouzdaniji način.

Na ovogodišnjem IBM InterConnectu direktor konzultantskih usluga u CROZ-u Krešimir Musa kroz kratki je intervju otkrio benefite koje donosi primjena DevOps-a u digitalnom gospodarstvu.

„Živimo u doba digitalnog gospodarstva, doba u kojem se organizacije trebaju okrenuti usvajanju koncepta ekonomije API-ja – odnosno trebaju biti učinkovitije i brže plasirati proizvode/usluge na tržište. Sa starim sustavima koji su monolitični i teški za održavanje to postaje gotovo neizvedivo“ – rekao je Krešimir Musa.

Zanima vas kako se prilagoditi zahtjevima današnjeg tržišta, kako zamijeniti stare monolitične sustave, kakve organizacijske promjene to zahtjeva te koji alati koji pomažu u ubrzanju organizacijskog procesa upravljanja isporukama? Pogledajte video. 🙂

Tagovi:
Povratak